μελέτες διακόσμησης διαρρύθμισης


Ο χώρος που ζούμε, κινούμαστε και εργαζόμαστε, μπορεί να μεταμορφωθεί εύκολα και γρήγορα σε ένα σύγχρονο χώρο διαβίωσης, υψηλής λειτουργικότητας και αισθητικής, δίνοντας έτσι θετική ενέργεια και αρμονία στην καθημερινότητά μας. Ειδικά στους επαγγελματικούς χώρους, η σωστή διαρρύθμιση και η διακόσμηση μπορούν να δώσουν ώθηση στην απόδοση των εργαζομένων και στην ελκυστικότητα της επιχείρησης προς τους πελάτες.
Μελετώντας τις απαιτήσεις του κάθε χώρου και λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες προτιμήσεις των πελατών, προτείνουμε λύσεις που να ταιριάζουν στις ανάγκες και το προσωπικό τους γούστο.

Βασικό κριτήριο σχεδιασμού στους χώρους που διακοσμούμε είναι οι καθαρές γραμμές και η χρήση υλικών και χρωμάτων που ανανεώνουν τον χώρο, δημιουργώντας ένα ενιαίο θεματικό σύνολο. Σχεδιάζουμε ειδικές κατασκευές (από ξύλο, γυαλί, inox, corian, plexi-glass κλπ.) έχοντας στόχο την αισθητική ενότητα αλλά και την λειτουργικότητα των χώρων.

Η μελέτη εναλλακτικών σεναρίων ή προτάσεων παρουσιάζεται στους πελάτες και σε τρισδιάστατη μορφή με στόχο οι ίδιοι να αποκτήσουν σφαιρική άποψη της πρότασης, να κατανοήσουν την μορφολογία, τον σχεδιασμό και την λειτουργικότητα των χώρων και να επιλέξουν αυτό που καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο όλες τις προσωπικές τους ανάγκες.

< πίσω