γραφείο


Το αρχιτεκτονικό γραφείο bdarchitects προσφέρει από το 2004 ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις σε ότι έχει σχέση με τις κατασκευές και το σύγχρονο αρχιτεκτονικό design.

Στόχος μας είναι, βασιζόμενοι στις αρχές του ολιστικού σχεδιασμού, να βοηθούμε τον πελάτη να ανακαλύψει τις πραγματικές του ανάγκες και με την σημαντική πείρα που διαθέτουμε να τις ικανοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο σχεδιασμός κάθε έργου είναι μια διαδικασία συνεχής συνεργασίας μεταξύ ενδιαφερόμενου και αρχιτέκτονα.

Η βιοκλιματική αρχιτεκτονική και η εξοικονόμηση ενέργειας αποτελούν βασικά συστατικά της φιλοσοφίας του γραφείου μας. Παράλληλα δίνουμε έμφαση στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών και στη χρήση πρωτοποριακών υλικών.

Από τη πρώτη φάση διερεύνησης των προδιαγραφών ενός έργου μέχρι την τελική παράδοσή του, το γραφείο μας υποστηρίζει τα έργα του με ολοκληρωμένο τρόπο, συγκεκριμένες διαδικασίες και με μία δυνατή ομάδα έμπειρων συνεργατών και συμβούλων. Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο, μας καθιστά έμπειρους σε όλα τα επίπεδα ολοκλήρωσης του έργου.